JEFTINIJI I SIGURNIJI PUT DO IZVRSNOSTI!

PROIZVODNJA VANSERIJSKIH KOŠARKAŠA NA ISTOJ PLATFORMI U REGIJAMA: ADRIATIC, BOSFOR, GULF, …

 

Nakon pandemije koronavirusa koja je paralizirala život i sport ništa neće biti isto kao prije! Globalna kriza mora donijeti  inovativne globalne reforme.

Projekt „Basketball+“ (PB+) nudi post koronalnu misiju:

OTVARANJE REGIONALNIH „BASKETBALL+“ (B+) INTERNACIONALNIH PROIZVODNIH KAMPUS AKADEMIJA U(15-18) I U(19-22) U SINERGIJI S PROGRAMIMA REDOVNE & KOŠARKAŠKE NAOBRAZBE NA ENGLESKOM JEZIKU.

Infrastrukturni kampus objekt se sastoji od: smještaja za pedesetak osoba, restorana, košarkaškog trening centra, kabineta za rad, administraciju i razonodu. Razvoj jedne generacije traje četiri (4) godine, a jedan kompletan godišnji ciklus devet (9) mjeseci, starta u rujnu, a završava u svibnju.

Prve startne lokacije su:

# ADRIATIC (HRVATSKA, SLOVENIJA, ITALIJA, AUSTRIA, MAĐARSKA, …)

#BOSFOR (TURSKA, GRČKA, BUGARSKA, RUMUNJSKA, …)

# GULF (QATAR, KUWAIT, EMIRATI, BAHRAIN, IRAN, …)

  • Svaka selekcija broji po 15 polaznika i svaki od njih mora proći prijemni dijagnostički test i imati sa jednim ili više investitora – sponzorske ugovorne obveze, koje pronađe sam ili na javnom natječaju.
  • Potraga za skrivenim talentima i investitorima koji će ulagati u njihov razvoj.
  • Razlika između promocije i edukacije je u tome što je edukacija javno dobro, a promocija intelektualno vlasništvo autora.
  • Prvi zadatak je identificirati dnk potencijale i pretvoriti ih u moćne košarkaše u granicama njihovog genetskog maksimuma.
  • Drugi cilj je trgovinu umanjiti proizvodnjom kako bi se i sa manjim budžetima zadovoljile seniorske klubske i reprezentativne ambicije i sustav postao samoodrživ u post korona vremenu.                                                 
  • Školovanje igrača za vizionarsku „misaonu košarku“, umjetnost u 260 vještina!
  • Edukacija nove generacije trenera za rad u sustavu „Basketball+“
  • Sticanje startnog iskustva u novoj natjecateljskoj formi TIKA BASKET 1×1, 2×2, 3×3 i na kraju 5×5
  • Stvaranje novih košarkaških regija vrhunske košarke radom, a ne trgovinom

Krenimo u budućnost! Usrećimo novim vještinama one koji vole košarku! Investitorima omogućimo profit! Podržite promociju „PB+“! Dođite na promociju u Zagreb, ili je organizirajte u vašoj sredini i pozovite nas! Ideja, otvoriti 3 – 14 kampusa ovisno o uvjetima – resursima i zainteresiranosti  država u regiji.