KAKO PROIZVESTI KOŠARKAŠA OD MILION DOLARA?!

Projekt “Basketball+” nudi na platformi DNK mnogo mogućnosti! Programi: Akademija (15-18) i Tvornica (19-22) su sustavi za proizvodnju moćnih košarkaša od potencijala koji još nisu prepoznati.

Za njihovo oživljavanje potrebni su: investitori, partneri, lokacije za kampus i košarkaši koji misle da svojim potencijalima i godinama pripadaju jednoj od ovih uzrasnih kategorija, naravno, ako prođu test.

>>> Košarkaški trener Rusmir Halilović na Pelješcu započeo projekt kakav u svijetu nije viđen: Ovo je ispred svog vremena!

Akademija je sinergija četverogodišnje redovne srednjoškolske nastave na engleskom jeziku & “Basketball+” edukacije;

Tvornica je dvogodišnja informatičko-komunikacijska naobrazba & “Basketball+” edukacija.

Oba sustava su inovativna na globalnom nivou, a u njima mogu raditi samo treneri specijalisti za individualni rad i treneri specijalisti za timski rad educirani u “Basketball+” sustavu.

“Misaona košarka” je budućnost, a programi Akademija i Tvornica su za ljepše dane kad korona prođe.

Tko ima uvjete za suradnju neka dođe na promociju u Roomsmir kabinet u Zagrebu ili uputi poziv za dolazak u bilo koji kraj svijeta i doživjet će novi košarkaški hit od ideje, preko teorije do praktične prezentacije.

Novi sadržaji i nove tehnologije su posvećeni nedavno preminulom Borislavu Bori Stankoviću, legendi europske i svjetske košarke.

 

Rusmir Halilović